diumenge, 3 de juny del 2012

Kaab logzal                                

Per la massa:

500 grams de farina
un ou
mig got gros de mantega fosa
mitja cullereta de sal
2 culleres d’aigua de flors
un got petit d’aigua


Per els ingredients:

1 kg d’ametlles bullides en aigua
500 grams de sucre
mitja cullera de canyella
mig got petit de  mantega fosa
5 culleres d’aigua de flors

Preparació:

En un bol posem la farina i dibuixem un forat on avocarem els ous, la mantega, la sal, l’aigua de flors i  l’aigua. Barregem be fins a obtenir una massa. Desprès fem boletes a mida de la mà, i deixem reposar tapat amb paper de plàstic per embolicar.

Mentrestant anem preparant els ingredients, pelem les ametlles i les sequem be, les triturem i afegim el sucre, la canyella, la mantega l’ aigua de flors, triturar fins obtenir una massa d’ametlles. Les boles de massa s’aplanen fins a tenir una massa molt fina, s’agafa un tros de la massa d’ametlles i es fa una mena de cigar de 8 cm de llarg, es situa en mig la capa fina de massa i es dona una volta es dona la forna de lluna, es talla la massa sobrant amb un ganivet fins al límit de la massa. En una safata s’unta amb oli i se situen les llunes, es posa al forn fins a tenir un color daurat.




 
 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada