Msemen
El msemen és un pa molt fàcil de fer totes les cases marroquines el coneixen com un pa que mai pot faltar, amb mel, mantega i altres es pot menjar per el teu gust preferit.
Ingredients:
2 gots grans de sèmola fina
1 got gran de farina
una cullera petita de sal
mig got petit d’aigua calenta
mig got petit d’oli
mig got petit de mantega fosa
Preparació:
Es barregen tots els ingredients menys l’aigua que s’anirà afegint per tal de donar forma a la massa i tenir una textura fina. Es fan boles a mida de la mà es passa una mica de oli per sobre, s’aplanen em forma de cercle. La part superior passa a doblegar i es posa oli i mantega i una mica de farina de sèmola. Desprès la part inferior es doblega i es fa el mateix procediment anterior. La part de la dreta es doblega i es fa com abans la part esquerra igual fins obtenir un petit quadre, i es fa el mateix procediment en les altres boletes. Es deixa una estoneta (5 min) abans de coure s’ha de aplanar amb els dits per tal d’estirar la massa, es posa cada quadret en una paella amb una mica d’oli calent. Es couen per dues bandes fins a donar un color daurat. Es pot posar mel o mantega, cadascú te el seu gust preferit.
![]() |
msemen marroquí |
Bé tot i els problemes d'autoria. Ja em vam parlar a classe. M'agrada l'estètica, les fotos i el menjar. NOTA DEL BLOC: 7
ResponElimina