Sfnej
Ingredients:
1
cullera de sucre
mitja
cullera de sal
1 ou
1
sobre de vainilla
1
cullereta de llevat
1
got gran d’aigua
oli
de gira-sol per coure
Per el decorat:
Sucre
Procediments:
En
un bol posem la farina, el llevat, el sucre, la sal l’ou, la vainilla o el
llevat fos amb aigua. Aboquem l’aigua tíbia, i barregem fins a obtenir una massa, que es deixa en repòs
uns quants minuts. Desprès es remou i s’aplana en una superfície, amb uns 4 mm de gruix. Amb un got es
dona la forma d’un cercle i amb l’ajut
d’un objecte es fa el forat al centre per tal de donar la forma d’un “donut”.
Es situa en una safata i ed deixa en repòs durant 1 hora i mitja tapat amb un
drap de cuina.
Es
calenta l’oli i en una paella anem situant un darrere l’altre, es retiren quan
ja agafen un color daurat. Un cop cuits es decoren amb sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada