dimecres, 6 de juny del 2012


Sfnej

Ingredients:

500 grams de farina
1 cullera de sucre
mitja cullera de sal
1 ou
1 sobre de vainilla
1 cullereta de llevat
1 got gran d’aigua
oli de gira-sol per coure

Per el decorat:

Sucre

Procediments:

En un bol posem la farina, el llevat, el sucre, la sal l’ou, la vainilla o el llevat fos amb aigua. Aboquem l’aigua tíbia, i barregem fins  a obtenir una massa, que es deixa en repòs uns quants minuts. Desprès es remou i s’aplana en una superfície, amb uns 4 mm de gruix. Amb un got es dona la forma d’un cercle i  amb l’ajut d’un objecte es fa el forat al centre per tal de donar la forma d’un “donut”. Es situa en una safata i ed deixa en repòs durant 1 hora i mitja tapat amb un drap de cuina.
Es calenta l’oli i en una paella anem situant un darrere l’altre, es retiren quan ja agafen un color daurat. Un cop cuits es decoren amb sucre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada