La harcha un pa dolç
De harchas marroquines en trobem de molts tipus unes de dolçes i d’altres de salades. molt tipique en el ramadà. Per poder preparar aquest tipus de pa dolç i daurat s’ha de seguir les instruccions que es posen a continuació, una mica de paciència i tot sortirà molt be J
Aquest pa es sol menjar amb mel o posar-hi mantega o menjar sense posar-hi res, tot es molt bo i sempre amb el te davant.

Els ingredients:
-La farina s’utilitza la sèmola fina 500 grams ( que es pot trobar en qualsevol carniceria marroquina)
-2 culleres de mantega
- un got d'aigua
-mig got de llet
- mitja cullera de sal
-2 culleres de sucre
-una bosseta de llevat amb pols( vainilla per a galetes)
-una cullera de llevat de pa
- oli de girasol
finalment per decorar s’utilitza la sèmola gruixuda
Preparació:
primer es barregen els següents ingredients en un bol, la sal el llevat de pa l'oli ,vainilla el sucre i la farina, es pot posar directament la mantega o primer fondre-la en una cassola. Barrejar tot molt be fins que es te una pasta mentre estiguem barejant anar afegint aigua, fer boletes de mida de les mans i posar-les en una safata amb una mica sèmola gruixuda. Es deixen reposar una mica entre 20 i 25 minuts. les boletes es remouen en la sèmola i esposa la paella a escalfar , i es posen les masses aplanant per donar forma. Un cop ja estiguin per una banda daurades es donen la volta i ja esta preparat. Sempre es pot posar mel mantega o altres que preferim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada