Pollastre amb verdures
Es un plat molt típic per els convidats a casa es prepara molt ràpidament.
Ingredients:
250 grams de pastanagues
1 ceba
2 tomàquets madurs mitjans
2 culleres grans de julivert tallat i picat
2 culleres grans de pebre negre triturar
1 cullereta se colorant alimentari
mig got de oli d’oliva
poca sal
1 tassa d’aigua
brou de pollastre o de carn
Preparació:
El pollastre el rentem amb vinagre i sal i es posa a la olla i el fregim durant 5 minuts. Posem el tomàquet triturat o es pot utilitzar salsa de tomàquet, s’afegeix la ceba i es deixa coure durant 3 minuts afegim les especies , es remou be i es deixa coure 5 minuts per tal de que el pollastre agafi el gust de les especies . Hi afegim l’aigua i el brou de pollastre, es deixa durant 1 quart d’hora.
Mentre es cou es pelen les carxofes i es tallen la part inferior la que s’utilitzarà, i les pastanagues tallades per lameitat.
Quan ja ha passat el temps a l’olla s’afegeix les carxofes i els pèsols i deixem coure 20 minuts més tambe es posa el brou de pollastre, tancat amb la tapa per tal de no perdre el vapor. Quan el pollastre ja està cuit el posem al plat sempre al centre ( s’utilitzen molt sovint els plats típics marroquins) i la salsa o suc al voltant del pollastre i decorat amb la verdura, moltes vegades s’utilitza la pastanaga com a verdura però tots tenim el nostre propi gust.
També es pot decorar amb olives o patates fregides. Bon profit !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada